About

Aș avea multe de spus cu privire  la persoana mea dar mă voi rezuma la câteva dintre ele care mă definesc.

Sunt o persoană cu o copilărie frumoasa, fericită, care a crescut in perioada când încă lucrurile simple te faceau fericit. Am fost o norocoasa din pricina faptului că am fost înconjurată de persoane care m-au sprijinit si m-au învăluit cu dragostea lor. Încă sunt o răsfătată… Am trecut și prin lucruri greu de suportat, care te marchează însă cu toate astea nu am încetat sa ma reîntorc in copilaria de unde tot timpul mă încarc cu energia vitală. Se spune că cine are o copilarie fericită, își găsește puterea de a trece peste marile dureri ale vieții! M-am convins!

Sunt o persoana cu un amalgam de visuri in minte și in suflet. Sper să le ating. Daca nu pe toate măcar pe cele mai importante.

Sunt plina de orgoliu… uneori prostesc, dar asta sunt eu, Alexandra si cu bune si cu rele!

Mă încânta tot timpul oamenii frumoși, plini de viața si de optimism si încerc tot timpul sa fiu înconjurată de ei. Încerc să ajut oamenii si dacă nu pot, merg pe premisa că decât sa îi încurc mai bine îi las. Nu prea știu să spun nu, sau să refuz pe cineva care mă roagă să îl ajut si asta se datoreaza sigur “celor 7 ani de acasă”. Uneori este enervantă neputința rostirii acestei negații. Sunt o fire răzbunătoare si recunosc, este un mare defect, dar mă caracterizează si asta.

Ce iubesc? Iubesc marea mai mult decât muntele. Mă liniștește doar când o privesc. Iubesc sa fiu alintată de persoanele dragi. Mi-e frică de singurătate. Este cea mai mare teamă a mea. Iubesc bătrânii. Mă sensibilizează… Îmi iubesc familia. Cel mai mult! Cu toți membrii ei.                                             Referitor la cariera de pana acum vreau sa menționez că am terminat Facultatea de Psihologie si Știintele Educației, Universitatea București, in prezent am terminat primul an de master pe Psihologie Clinică si Interevenție Psihologică. Am intrat în Colegiul Psihologilor, luându-mi parafa de psiholog clinician practicant sub supervizare. În trecut am lucrat ca voluntar in cadrul unei fundații cu copii cu autism. Acum lucrez ca manager de responsabilitate socială în cadrul unei asociații. Cam asta aș fi eu!

Lasă un comentariu