Sã dispară monotonia, zic!

Monotonia apare când lucrurile pe care le faci cu partenerul sunt deja o rutină și devin plictisitoare. Nu trebuie însă să intri in panică! Lucrurile uneori pot fi mai simple decât crezi!

Dacă relația a fost încă de la început una serioasă bazată pe încredere atunci este ok! Problema dumneavoastră poate fi una de moment. Monotonia apare la un moment dat în orice cuplu. De ce apare? Păi să gândim puțin… Ba că la început eram mai imaturi și între timp ne-am mai maturizat puțin, ba că grijile și stresul de zi cu zi ne țin mintea ocupată, ba că unul dintre parteneri nu mai vede persoana iubită cu aceiași ochi că de la o vreme aceasta a mai luat 1-2 kg în plus, ba că mai nou alergăm după pokemoni și uităm că mai este cineva lângă noi. Și uite așa începem să trăim cu rutina asta jalnică. 

Cum să depășim momentul ăsta plictisitor? Păi să vedem…

Puneți-vă imaginația la bătaie și încercați să empatizați puțin cu partenerul! Oricât de stupidă vi s-ar părea ideea pe care o aveți, poate fi o scăpare, un amuzament , de la lucrul plictisitor pe care poate îl faceți  în momentul acesta. Pentru asta aveți nevoie și ca partenerul să își dorească să experimenteze lucruri noi. Treziți-l!

Dacă ideea de mai sus nu funcționează, înseamnă că trebuie să aveți un moment de respiro. Încearcă să pleci singur/singură câteva zile la rudele pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Dacă faci chestia asta nu înseamnă că te desparți de persoana iubită.

Luați-vă câteva zile de vacanță unde să faceți lucruri noi împreună, evitați-le pe cele de zi cu zi. Închideți-vă și telefoanele!

Dacă nu aveți bani de vacanță, organizați o cină romantică acasă, fiți voi cu voi, și iubiți-vă cum o făceați o dată.

Chestia e că de găsit , găsiți o multitudine de soluții, trebuie doar să vreți asta!
 

Lasă un comentariu